Merkblätter zum Weltkrieg - Zimmermann, Bodo (1886-1963).; Siegismund, Karl (1861-1932). (Berlin : Karl Siegismund, 1918)
Niemiecki afisz z 1918 r. inf. o walkach na morzu.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty