[Stan wojenny 1981] [Wojskowy pojazd opancerzony na ul. Wały Piastowskie] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1981)
Przedstawia wojskowy pojazd opancerzony na ul. Wały Piastowskie, żegnany radośnie przez ludzi zebranych w okolicach Placu Solidarności, 15 grudnia 1981 roku.