Medal. Książe Adam Czartoryski. ([Wydawca nieznany], 1824)
Medal. Awers: Głowa w lewo, na odcięciu sygnatura C. Baerendt. Rewers: Napis w 9 wierszach Adamo Principi Czartoryski Scholae Militaris Eo Duce Ab Ano MDCCLXV Ad Aum MDCCXCIV Florentissimae Alumni Superstites MDCCCXXIV.