Die neuen patent-bestecke. - Moritz Stumpf & Sohn. ([Gdańsk : s.n., 1928)
Katalog handlowy gdańskiej firmy Moritz Stumpf & Sohn reklamujący nową kolekcję sztućców.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podst. katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sztućce -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- katalogi; Katalogi handlowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.