Wojciech Bogusławski - Henryk VI na łowach / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny przedstawienia 3.02.1967 r. Reżyseria Andrzej Szalawski, scenografia Liliana Jankowska, muzyka Karol Stromenger.