Ex Libris Izabella Trojanowska - Stryjec, Ryszard (1932-1997).; Trojanowska, Izabella (1929-1995). (1979)
Na tle zarysu gór u dołu leżący gryf, po środku napis: Ex Libris, w owalu: Izabella Trojanowska. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data na podstawie inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.