Do ludności województw południowo-wschodnich Rzeczypospolitej Polskiej / Kierownictwo Walki Podziemnej Okręgu Lwowskiego. (s.n., 1944)
Druk z instrukcją jak się zachować w obliczu nadchodzącej armii radzieckiej.