Do ludności województw południowo-wschodnich Rzeczypospolitej Polskiej - Polska. Kierownictwo Walki Podziemnej. Okręg Lwowski ([S.l. : s.n., 1944)
Druk z instrukcją jak się zachować w obliczu nadchodzącej armii radzieckiej.
Data wyd. na podst. treści.
Dostępne również online.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- druki ulotne; Polska Wschodnia -- 1900-1945 -- druki ulotne; Ukraina -- 1941-1944 (Okupacja niemiecka) -- druki ulotne