[Afisz. Incipit] Do Obywateli Obwodu Wyborczego Nr 35 na Siankach ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz propagandowy z okresu wyborów do Sejmu w styczniu 1947 r. zachęcający do głosowania na Blok Demokratyczny.