Kościół N. P. Maryi, freski na filarach, w czasie wzmacniania filarów zabetonowane II - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1948)
Przedstawia freski na filarach w Kościele Mariackim, 1948 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie