Ostseebad Zoppot Kurhaus mit Garten. - Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag: Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia sopocki Dom Zdrojowy (Kurhaus) z l. 1881-1909.
Data wg budowy poczt. i przedstawienia.