[Afisz. Incipit] Samorząd Robotniczy Stoczni Gdańskiej zaprasza na uroczyste spotkanie z okazji obchodów 1000-lecia państwa polskiego ... ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o spotkaniu z okazji obchodów 1000-lecia państwa polskiego, 20.07.1966 roku, w sali kina Panorama.