Sopot Grand Hotel. ([S. l. : s. n., 1950)
Przedstawia Grand Hotel, ujęcie z mola, ok. 1955 r.
Data wg przedstawienia i daty w korespondencji na awersie.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- karty pocztowe; Sopot (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe