Ford Capri po wypadku w Oliwie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia Forda Capri po wypadku na ulicy Spacerowej w Oliwie, 1978 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Wypadki drogowe -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk