[Afisz. Incipit:] Zarządzenie na podstawie rozporządzenia Wojewody Gdańskiego ... / L. Lazarowicz. - Lazarowicz, Leonard (1909-1973) (Prezydent Miasta Gdyni, 1948)
Afisz informujący o obowiązku rejestracji psów i zwalaczaniu wścieklizny.