[Afisz. Incipit:] Zarządzenie na podstawie rozporządzenia Wojewody Gdańskiego ... - Lazarowicz, Leonard (1909-1973).; Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : Prezydent Miasta Gdyni, 1948)
Afisz informujący o obowiązku rejestracji psów i zwalaczaniu wścieklizny.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła