[Afisz. Incipit:] Występ amatorskich zespołów Związków Zawodowych Wojew. Olsztyńskiego ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o wydarzeniu, które miało miejsce 5-6.02.1949 r. w sali teatralnej Stoczni Gdańskiej i w Domu Kultury Zaw. Zw. Stoczn. Gdańsk-Pohulanka. Organizatorzy: Okręgowa Komisja Związków Zawodowych w Gdańsku i Okręgowa Komisja Związków Zawodowych w Olsztynie.