[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Okręgowy Urząd Likwidacyjny ... przystępuje do sprzedaży ruchomości... / P. Gliwa. - Gliwa, P. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o sprzdaży poniemieckich ruchomości 5.09.1946 r.