[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Okręgowy Urząd Likwidacyjny ... przystępuje do sprzedaży ruchomości... - Gliwa, P. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o sprzdaży poniemieckich ruchomości 5.09.1946 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła