[Afisz. Incipit] Uchwała Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 7 października 1954 r. w sprawie podziału powiatu kościerskiego na okręgi wyborcze ... / W. Szeliga. - Szeliga, Walenty ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz z tabelą granic okręgów i siedzibami komisji.