Communio w Eucharystii - rezygnacja z indywidualizmu wiary / Marek Tatar. - Tatar, Marek (1963- )
1. Horyzontalny wymiar życia ludzkiego. 2. Eucharystia społecznym i wewnątrzkościelnym doświadczeniem communio. 3. Pedagogiczny charakter Eucharystii w odniesieniu do communio. 4. Communio w relacji do świata.