Communio w Eucharystii - rezygnacja z indywidualizmu wiary - Tatar, Marek (1963- ) (2004)
1. Horyzontalny wymiar życia ludzkiego. 2. Eucharystia społecznym i wewnątrzkościelnym doświadczeniem communio. 3. Pedagogiczny charakter Eucharystii w odniesieniu do communio. 4. Communio w relacji do świata.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Eklezjologia; Teologia katolicka; Eucharystia; Artykuł z pracy zbiorowej