[Afisz teatralny. Incipit:] Jean Cocteau Mężczyzna ... Kłamca ... Głos ludzki ... / Teatr na Targówku. (Teatr na Targówku, 1984)
Afisz informujący o premierze 29.03.1984 r. Reżyseria Krystyna Sznerr, scenografia Alina Afanasjew.