[Afisz. Incipit:] Publiczne egzaminy dyplomowe absolwentów Irena Jęsiakówna, Tadeusz Kerner. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncertach w czerwcu 1951 r. w Auli Wyższej Szkoły Handlu Morskiego w Sopocie.