Ostseebad Zoppot Familien - Südbad - Faltin, John (1846-1918).; Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag Clara Bernthal, 1907)
Przedstawia budynek Łazienek Południowych w Sopocie, ok. 1907 r.
Data wg przedstawienia, biogramu wyd. i aut.