[Afisz] Teatralny Zespół Amatorski z Miastka przy Zw. b. Więźniów Pol. Więzień Hitlerowskich i Obozów Koncentracyjnych ... wystawia ... sztukę ... Wojna z żonami / Teatralny Zespół Amatorski z Miastka przy Zw. b. Więźniów Pol. Więzień Hitlerowskich i Obozów Koncentracyjnych. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu w Słupsku w listopadzie 1947 r. Reżyseria: Mira Szczerbińska, pod kierownictwem: Jan Pękała.