[Afisz] Teatralny Zespół Amatorski z Miastka przy Zw. b. Więźniów Pol. Więzień Hitlerowskich i Obozów Koncentracyjnych ... wystawia ... sztukę ... Wojna z żonami - Związek byłych Więźniów Politycznych Hitlerowskich Więzień i Obozów Koncentracyjnych. Teatralny Zespół Amatorski (Miastko). (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu w Słupsku w listopadzie 1947 r. Reżyseria: Mira Szczerbińska, pod kierownictwem: Jan Pękała.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne