Kino Milenium w Słupsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia kino Milenium na Placu Stary Rynek w Słupsku, 1978 roku.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Tytuł na rewersie. ręką autora.
Keywords: Kina -- Polska -- Słupsk -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Słupsk; Słupsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa