[Afisz. Incipit:] Estrada Bydgoska ... w sali Teatru Letniego w Sopocie ... na zakończenie "Sopockiego Lata 67" Sopocka WAIA zaprosiła na gościnne występy Berlińskie Variete (Berliner Variete Ensamble) ... ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o widowisku 6-7.09.1967 r. W programie gwiazdy niemieckiej estrady oraz znana Berlińska Orkiestra.