Westerplatte : Birkenallee. - Stobbies, Wiliam (Neufahrwasser [Gdańsk] : Verlag William Stobbies, 1900)
Przedstawia ulicę Aleja Brzozowa na Westerplatte w Gdańsku, około 1905 roku.
Data według budowy karty pocztowej i działalności wydawcy.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Westerplatte (Polska ; półwysep) -- karty pocztowe