Ex Libris Jan en Myra Rhebergen Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1974)
Fragment twarzy przysłoniętej liśćmi i kwiatkami, nad nią górzysty pejzaż i jadący na koniu Don Kichot. U dołu napis: Ex Libris Jan en Myra Rhebergen. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.