[Afisz. Incipit:] Wieczór humoru, piosenki operetkowej, tańca w wykonaniu artystów ... p.t. Wesołe perypetie prof. Filutka i Syrenki / Miejski Komitet Odbudowy Warszawy w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz infmormujący o przedstawieniu w Hali Sportowej w Gdańsku-Wrzeszczu 8-9.08.1953 r.