Ex [libris] J[anusza] M[ikołaja] S[zymańskiego] - Feilhauer, Henryk (1942-1999). (1993)
Kruk wydobywający się ze zwojów.
Graf. sygn. w obrębie kompoz. (monogram wiązany : FEHE) i pod przedstawieniem H. Feil.
Drugi znany tyt. pochodzi z: Henryk Feilhauer : miedzioryty / [wstęp. Janusz M. Szymański]. - Warszawa, 1995.