Ansicht von Danzig vom Bischofsberge aus Paul Kreisel. - Kreisel, Paul (1891-1982) (1923)
Rycina Paula Kreisela wyk. na podst. rysunku Juliusa Gretha z 1851 r. Widok na Główne Miasto Gdańsk zza fortyfikacji, ujęty z wąwozu na pierwszym planie (z Biskupiej Górki?). Kompozycja w owalu. Poniżej kompozycji: Julius Greth 1851 del. Paul Kreisel 1923 sc.