Ex Libris Jeanne Rasdolsky W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1988)
Przedstawia bukiet chabrów na tle draperii, u góry napis: Ex Libris Jeanne Rasdolsky. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.