Ex Libris Mussche - Foriers : Ad Astra Per Ardua / GG. - Gaudaen, Gerard (1927-2003) ([wydawca nieznany], 1962)
W obramowaniu z napisem: Ad Astra Per Ardua Ex Libris Mussche - Foriers, w środku obejmująca się idąca para, chłopak trzyma na ramieniu kij z zawieszonymi dwiema tarczami herbowymi, u góry ptaszek z gałązką. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem wydrukowane nazwisko artysty, technika graficzna i data.