Ex Libris Mussche - Foriers : Ad Astra Per Ardua - Gaudaen, Gerard (1927-2003).; Mussche-Foriers. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1962)
W obramowaniu z napisem: Ad Astra Per Ardua Ex Libris Mussche - Foriers, w środku obejmująca się idąca para, chłopak trzyma na ramieniu kij z zawieszonymi dwiema tarczami herbowymi, u góry ptaszek z gałązką. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem wydrukowane nazwisko artysty, technika graficzna i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Belgia -- 20 w