[Afisz. Incipit] Zarząd Koła Związku Zawodowego Pracowników Cywilnych Administracji Wojskowej w Gdańsku zaprasza na wielką zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz infromujący o zabawie w Gazownia Miejska ulica Wałowa 17.04.1948 r.