Łodzie rybackie - Leciej, Marian (1921-2001). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1960)
Przedstawia łodzie i sieci rybackie na plaży.
Pod kompozycją po lewej tytuł, po prawej sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy