Ex Libris T. Solski / B. J. Tomecki. - Tomecki, Bronisław Józef (1905-1994) (1958)
Przedstawia Ratusz we Wrocławiu, z lewej strony i u dołu napis: Ex Libris T. Solski. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.