Otwarcie sezonu żeglarskiego przez Polski Klub Morski Elblągu - Polski Klub Morski (Elbląg). (Elbląg : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o otwarciu sezonu wraz z programem uroczystości w maju 1948 r.
Keywords: Polski Klub Morski (Elbląg) -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne