[Afisz. Incipit] Międzyokręgowy mecz bokserski Warszawa-Gdańsk walczą czołowi zawodnicy obu okręgów ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o meczu z okazji otwarcia sezonu, który odbył się 30.09.1951 r. w Hali Budowlanych we Wrzeszczu.