[Afisz. Incipit:] Wystawa rolnicza w Kościerzynie. (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wystawie w sali Bazaru 25-27.10.1948 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Rolnictwo; Wystawy rolnicze; Kościerzyna (woj. pomorskie); Druki ulotne