Na pamiątkę pierwszej rocznicy polskiej szkoły elementarnej. - Naczelny Komitet Narodowy (Piotrków : Naczelny Komitet Narodowy, 1916)
Pamiątka z tekstami polskich pieśni patriotycznych z czerwca 1916 r.
Keywords: Naczelny Komitet Narodowy -- druki ulotne; Szkoły -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne