Ex Libris Centralne Muzeum Morskie w Gdańsku W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1996)
Koga na wzburzonych falach, u dołu z prawej strony herb Gdańska. U góry z lewej strony napis: Ex Libris Centralne Muzeum Morskie w Gdańsku. Sygn. aut. w obrębie kompoz.