Ex Libris Josefina Gómez David - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Gómez David, Josefin ([S. l.], 1960)
Przedstawia baletnicę kręcącą piruety, napis u dołu: Ex Libris, z prawej strony: Josefina Gómez David. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.