Mondschein am Strand bei Brösen - Gottheil, Albert Georg Emil (1867-1942).; A. W. Kafemann'sche Krankenkasse (Gdańsk). (Danzig : Druck A. W. Kafemann G.m.b.H, 1933)
Przedstawia plażę w Gdańsku Brzeźnie ok. 1930 r.
Tytuł, miejsce wydania, data, drukarz i autor fotografii na stronie adresowej pocztówki.
Keywords: 1901-2000; 1918-1939; Brzeźno (Gdańsk ; część miasta); Gdańsk (woj. pomorskie ; okolice)