Pierwsze Międzynarodowe Targi Gdańskie. - Międzynarodowe Targi Gdańskie 1947 ; Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Ulotka informująca o targach.
Keywords: Targi -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne