[Afisz. Incipit] I-sze Święto Ludowe w Demokratycznej Polsce ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z programem uroczystości 9.06.1946 r. w Wejherowie.
Keywords: Święto Zesłania Ducha Świętego -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.