Artysta plastyk p. Janiszewski tworca nazwy liternictwa "Solidarność" / Janusz Uklejewski fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1980)
Przedstawia Jerzego Janiszewskiego grafika, który zaprojektował napis "Solidarność", około 1980 roku.